VAD ÄR SKIN RESURFACING?

Skin resurfacing är en form av kemisk peeling baserad med PH-DVC™. Det unika PH-DVC™ complex garanterar en maximalt djup leverans utan några risker, samtidigt som den förlänger och förstärker effekten av de kombinerade syrornas och aktiva ingrediensernas penetrering i huden. Detta complex gör det möjligt att använda maximala koncentrationer utan de negativa effekter som man normalt ser vid konventionell peeling.

Applicering av olika lager som lämnas att verka på huden

De flesta av pHformulas ”Skin Resurfacing” produkter appliceras inte på tid, neutraliseras inte och behöver inte avlägsnas från huden. I stället är de själv-neutraliserande och lämnas kvar att verka i huden.

  

Individuellt anpassade ”skin resurfacing” behandlingar

Olika behandlingar kan kombineras i särskilda behandlingsprogram. Produkternas styrka och hur djupt de penetrerar avgörs av hudspecialisten, baserat på appliceringsteknik och antal lager som appliceras under ”skin resurfacing” behandlingen.

  

Maximalt stark formula för bästa före-/efterresultat av ”skin resurfacing”

En personligt anpassad och maximalt stark formula appliceras hemma som förberedelse för den professionella behandlingen eller som komplement efter pHformula "skin resurfacing"-behandlingen. I dessa produkter som används före och efter "skin resurfacing"-behandling ingår alltid det unika PH-DVC™ complex, som garanterar bästa möjliga resultat och behandling av huden under pHformula "skin resurfacing"-behandlingsprogram.

Unika resultat: utifrån in och inifrån ut

pHformula tar ”skin resurfacing” till en ny, högre nivå genom att introducera en ”utifrån in” och ”inifrån ut” filosofi. Avancerade dermatologiska ”skin resurfacing” behandlingar arbetar utifrån och in, i kombination med kraftfulla näringstillskott för huden som arbetar inifrån och ut och hjälper huden att snabbast möjligt återhämta sig.


Utvecklat som ett dermatologiskt "skin resurfacing"-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

  • Åldrande
  • Hyperpigmentering
  • Acne benägen
  • Kronisk hudrodnad


pHformula erbjuder behandlingar som utförs vid individuella behandlingstillfällen men även behandlingar som utförs i en kur på 4-6 behandlingstillfällen.

En kur rekommenderas för att uppnå långvarig förändring av hudtillstånd som kräver extra uppmärksamhet. Det är viktigt att komplettera behandlingarna med rekommenderade försäljningsprodukter för att uppnå och bibehålla behandlingsresultatet.


När du får en resultatinriktad ansiktsbehandling både ser och upplever du en direkt skillnad i din hud. På sikt kan din huds kondition förbättras samtidigt som du får en härlig upplevelse.

Då vi skräddarsyr din behandling kan olika moment ingå. Efter avslutad behandling får du med ett personligt rekommenderat hudvårdsschema.Konsultationsbehandling Skin Resurfacing kur - 30 min 500 kr

För att genomgå en skin resurfacing kur med pHformula måste du först boka en konsultationsbehandling. Detta för att kunna skräddarsy din behandlingsplan och avgöra hudens tolerans för syror så att du får bästa möjliga resultat av dina behandlingar.

I konsultationsbehandlingen utformar vi en behandlingsplan, gör fotodokumentation, du får information om produkter du behöver använda hemma och en hudvårdsguide.

Moment som ingår i behandlingen: rengöring, känslighetstest med S.P complex (syra), hudanalys samt avslutande produkter.

För bästa möjliga resultat är det viktigt att du använder pHformulas produkter hemma enligt din hudterapeuts rekommendationer.

Skin resurfacing behandlar framgångsrikt förändringar i huden så som åldrande (anti-age), pigmenteringar, akne och fet hud, kronisk rodnad och känslig hud (rosacea).Skin Resurfacing kur - 45 min

För att genomgå en skin resurfacing kur med pHformula måste du först boka en konsultationsbehandling. Detta för att kunna skräddarsy din behandlingsplan och avgöra hudens tolerans för syror så att du får bästa möjliga resultat av dina behandlingar.

Moment som ingår i behandlingen: rengöring, känslighetstest (S.P complex), syrapeeling samt avslutande produkter.

För bästa möjliga resultat är det viktigt att du fortsätter använda pHformulas produkter hemma enligt din hudterapeuts rekommendation.

Skin resurfacing behandlar framgångsrikt förändringar i huden så som åldrande, hyperpigmenteringar, akne och fet hud, kronisk rodnad och känslig hud (rosacea).


Välj mellan 4- eller 6 behandlingar

4 x beh 3200 kr, 6 x  beh 4800 kr