SKIN RESURFACING KUR


Koncept

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.


Skin Resurfacing

Grunden i pHformulas "skin resurfacing"-system är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa kontrollerad kemisk "skin resurfacing".

Kontrollerad kemisk "skin resurfacing" skiljer sig från konventionell peeling. Peeling kan åstadkomma exfoliering av huden, medan kontrollerad resurfacing aktivt framkallar en accelererad form av cellomsättning i de olika lagren i huden, samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.


Hudtillstånd

pHformula är utvecklat som ett dermatologiskt "skin resurfacing"-system och behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

  • A.G.E. Åldrande (anti-age)
  • M.E.L.A. Hyperpigmentering
  • A.C. Akne och fet hud
  • C.R. Kronisk rodnad och känslig hud (rosacea)


Avancerad ansiktsbehandling med pHformula - en resultatinriktad ansiktsbehandling!

Skräddarsydd ansiktsbehandling med syror speciellt anpassat för din hud. En behandling som ger den där extra effekten med hjälp av pHformulas skin resurfacing system som aktivt arbetar på olika hudtillstånd.

När då får en resultatinriktad ansiktsbehandling både ser och upplever du en direkt skillnad i din hud. På sikt kan din huds kondition förbättras samtidigt får du en härlig upplevelse.

Då vi skräddarsyr din behandling kan olika moment ingå. Efter avslutad behandling får du med ett personligt rekommenderat hudvårdsschema.

En effektiv ansiktsbehandling, vilken man kan göra som enstaka behandlingar eller ifall du vill ha ett mer djupgående resultat så rekommenderar vi ofta att man gör en kurbehandling med syror, 4-6 ggr (2-3 veckors mellanrum).


Konsultationsbehandling inför kur - 30 min 500 kr

För att genomgå en skin resurfacing pHformula kur måste du först boka en konsultationsbehandling. Denna behandling görs 1-2 veckor före en kur.

I behandlingen ingår rengöring, känslighetstest (S.P complex), serum samt återfuktande produkter.


I denna behandling utformar vi en behandlingsplan som inkluderar konsultationskort, fotodokumentation, produktrekommendation och hudanalys. Detta för att du ska få bästa möjliga resultat av dina behandlingar och avgöra hudens tolerans.


Produktrekommendation: Det är viktigt att använda pHformulas produkter före, under och efter behandlingarna för bästa möjliga resultat av dina behandlingar.


Skin resurfacing behandlar framgångsrikt förändringar i huden så som åldrande (anti-age), hyperpigmentering, akne och fet hud, kronisk rodnad och känslig hud (rosacea). När då får en resultatinriktad ansiktsbehandling både ser och upplever du en direkt skillnad i din hud.


Skin Resurfacing Kur - 45 min x 4 beh 3200 kr

I behandlingen ingår rengöring, känslighetstest (S.P complex), resurfacing peeling och avslutande produkter.


Skin Resurfacing behandlar framgångsrikt förändringar i huden så som

A.G.E. - åldrande

M.E.L.A. - hyperpigmentering

A.C. - akne (fet hud)

C.R. - kronisk rodnad (känslig hud, rosacea)


Kur=minimum 4-6 behandlingar, 2-3 veckors intervall

4 x beh 3200 kr

6 x  beh 4800 kr