Friskvårdsbehandling

FRISKVÅRDSBEHANDLINGAR


Massage och anti-stress är en avdragsgill friskvård och här kan du läsa om de härliga massagebehandlingar som är godkända och som jag erbjuder dig.


Ansikte Anti-Stress Friskvård - 60 min 850 kr

En härligt avstressande friskvårdsbehandling med fokus på avslappning och välmående. Motverkar stelhet och frigör spänningar. En riktigt må bra behandling!

I behandlingen ingår rengöring, lång massage på ansikte, dekolletage, nacke, axlar, skalp, armar och händer samt avslutas med ansiktsmask och crème.


Ansikts- och skalpmassage - 30 min 500 kr

En härligt avstressande friskvårdsbehandling som börjar med rengöring av ansiktet. Därefter masseras ansikte, dekolletage, axlar, nacke och skalp. Behandlingen avslutas med creme som är anpassad för just din hudtyp.


Avslappnande Spa massage - 30 min 500 kr

Avkopplande mjuk massage av hela baksidan med varm olja och en svepande massageteknik som ger total avkoppling och balanserar ditt sinne.


Avslappnande Spa massage - 60 min 775 kr

Avkopplande mjuk topp-till-tå massage med varm olja och en svepande massageteknik som ger total avkoppling och balanserar ditt sinne. Hela kroppen samt skalpmassage.


Avslappnande Spa massage inkl ansikte - 75 min 1050 kr

Avkopplande mjuk topp-till-tå massage med varm olja med en svepande massageteknik som ger total avkoppling och balanserar ditt sinne. Hela kroppen samt skalpmassage och mini-ansiktsbehandling (rengöring, peeling, mask, creme).


Rygg och nackmassage - 30 min 500 kr

Avslappnande friskvårdsmassage för rygg och nacke.


Fot- & ben massage - 30 min 500 kr

Njut av en skön avslappnande friskvårdsmassage av fötter och underben


Använd ditt Friskvårdsbidrag

Betala gärna med Epassi-appen eller få digitalt kvitto